Македонија

Без вода булевар Видое Смилевски Бато и дел од село Љубош

Без вода булевар Видое Смилевски Бато и дел од село Љубош

Поради дефект на булевар Видое Смилевски Бато бр.7, без вода ќе останат корисниците од бр.71 од истоимениот булевар од 12:00 часот па се до санирање на дефектот.

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-90 милиметри на улица 8 бр. 23  с.Љубош, без вода ќе останат корисниците од истоименото населено место од  12:00 часот па се до санирање на дефектот.