Македонија

Без вода булеварот Македонско – Косовска Бригада

Без вода булеварот Македонско – Косовска Бригада

Корисниците од булевар Македонско – Косовска Бригада денеска ќе останат без вода.

Тие поради дефект ќе бидат без вода од 11:30 па се до санирање на дефектот.