Македонија

Без вода Бутел, Чаир, Скопје Север и Радишани

Без вода Бутел, Чаир, Скопје Север и Радишани

Поради санирање на дефект од страна на EVN на ден 31.07.2014 година, во периодот од 04:00 до 07:30 часот ќе има прекин на електрична енергија во пумпените станици Бутел, Радишани и Гази Баба.

Поради тоа ќе има прекин на водоснабдувањето за корисниците од населбите Бутел, Чаир, Скопје Север и Радишани.