Македонија

Без вода дел од булевар Борис Трајковски

Без вода дел од булевар Борис Трајковски

Поради дефект на приклучна цевка на булевар Борис Трајковски 3/3, без вода ќе бидат корисниците на дел од булевар Борис Трајковски (20 куќи) од 10.50 часот до санирање на дефектот.