Македонија

Без вода дел од Чаир

Без вода дел од Чаир

Поради дефект на водоводна мрежа на улица „Кемал Ататурк“ број 2 без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица и дел од корисниците од улиците „Панче Неделковски“ и „Цветан Димов“ од 10 часот па се до санирање на дефектот.