Македонија

Без вода дел од Црниче

Без вода дел од Црниче

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-80 милиметри на улица 474 бр.14  во населба Црниче, без водоснабдување ќе останат корисниците  од улиците 474, Томе Арсовски и Фредрик Шопен од 10.30 часот па се’ до санирање на дефектот.