Македонија

Без вода дел од корисниците на улица Банско

Без вода дел од корисниците на улица Банско

Поради дефект на огрлица профил Ф-80 милиметри на улица Банско без водоснабдување ќе останат дел од корисниците од истоимената улица од девет часот па се’ до санирање на дефектот.