Македонија

Без вода дел од корисниците од населба Припор

Без вода дел од корисниците од населба Припор

Поради уличен дефект од Ф-200мм на ул. „Христо Татарчев“ крак 14/74 во населба Припор, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од втора зона Припор.

Како што соопштуваат од ЈП Водовод и канализација, прекинот ќе биде од 11.15 часот се до санирање на дефектот .