Македонија

Без вода дел од корисниците во населбите Автокоманда, Бутел и Тафталиџе

Без вода дел од корисниците во населбите Автокоманда, Бутел и Тафталиџе

Поради дефект на затварач ф-80 мм денес прекин во водоснабдувањето ќе имаат корисниците од улиците „Јани Лукровски“ и „Трифун Хаџијанев“ висока зона од 10:30 часот.

Поради промена на затварач ф 100 мм- поради дефект на затварач ф-100 мм на ул. „Ѓоре Ѓоревски“ во Бутел,  денеска прекин во водоснабдувањето ќе имаат корисниците од Киро Димишков и Амди Демир од 09:30 часот.Изв ЦУК.Пуштена вода во

Поради изведување на водоводен приклучок ф-80 мм на ул.„Римска“ бр.11 во населба Тафталиџе,  прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците „Дрезденска“, „Атинска“, „Њуделхиска“, „Бахар Моис“, „Панче Пешев“, „Римска“, „Наум Евро“ и „Анкарска“ од 10:30 часот.