Македонија

Без вода дел од Ленинова

Без вода дел од Ленинова

Поради промена на шибер затворач профил ф-80 милиметри на улица Ленинова бр.50, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица и тоа на потегот од булеварот Партизански Одреди до улицата Митрополит Теодосие Гологанов и од улицата Рајко Жинзифов.

Прекинот на водоснабдувањето ќе биде од 09:30 часот па се до промена на истиот.