Македонија

Без вода дел од населба Влае

Без вода дел од населба Влае

Поради изведување на приклучок од Ф-80мм на ул.„Пресека“ бр.43 во населба Влае , денес прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците „Пресека“, „Владимир Каваев“ и „Сливовска“.

Како што соопштуваат од ЈП Водовод и канализација прекинот ќе биде од 09. 30 часот па се до санирање на дефектот .