Македонија

Без вода дел од населбата Чаир

Без вода дел од населбата Чаир

Прекинот на водоснабдувањето ќе биде поради давање на нов водоводен приклучок од ф – 200 мм на ул. Стојна Стевкова во населба Чаир.