Македонија

Без вода дел од општина Центар

Без вода дел од општина Центар

Поради отстранување дефект на водоводна цевка, денеска без вода ќе бидат корисниците на ул. „Орце Николов“, на потегот од Охридска банка до ГТЦ.

Прекинот во водоснабдувањето ќе трае од 9:00 часот  до завршување на  интервенцијата.