Македонија

Без вода дел од општина Центар

Без вода дел од општина Центар

Во текот на утрешниот ден без вода ќе останат дел од корисниците од општина Центар.

По известувањето добиено од ЈП Водовод и канализација, РЦУК Скопје ги известува граѓаните дека поради дефект на водоводна цевка со пречник од Ф – 2 цола на ул. Берска бр. 2 во нас. Маџир Маало, без водоснабдување на од 08:00 до 15:00 часот ќе останат корисниците од истото маало.