Македонија

Без вода дел од Шутка

Без вода дел од Шутка

Поради  промена на шибер затварач профил ф-125 милиметри на улицата „Нов Живот“ раскрсница со улицата „Гвадолахара“, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимените улици од 09:30 часот па се до промена на истиот.