Македонија

Без вода дел од Шуто Оризари и село Драчево

Без вода дел од Шуто Оризари и село Драчево

Поради уличен дефект од Ф-6/4 на булевар М.К.Бригада во населба Шуто Оризари , денсека без вода ќе бидат корисниците од ул.38 од 10:45 до санирање на дефектот.

Исто така,поради уличен дефект од Ф-60мм на ул.Речиште во с.Драчево, денска без водоснабдување ќе останат корисниците на дел од с.Драчево од 11 часот  до санирање на дефектот.