Македонија

Без вода дел од Тафталиџе

Без вода дел од Тафталиџе

Поради давање водоводен приклучок Ф-100  на улица Даскал Камче во населба Тафталиџе, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците: Даскал Камче,Гиго Михајловски и Иван Аговски од 09:30часот до завршување на приклучокот.