Македонија

Без вода дел од улицата Димо Хаџи Димов

Без вода дел од улицата Димо Хаџи Димов

Поради дефект на затварач со профил  ф-100мм на улица Димо Хаџи Димов бр.8, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на истата улица од бр.81 до бр.130, од 11.50 часот до завршување на дефектот.