Македонија

Без вода дел од жителите на улица Московска

Без вода дел од жителите на улица Московска

Поради изведување на водоводен приклучок профил Ф-150 милиметри на улица Московска број 22 без водоснабдување ќе останат дел од корисниците од истоимената улица од 09,30 часот па се’ до изведување на приклучокот.