Македонија

Без вода денеска булевар АСНОМ

Без вода денеска булевар АСНОМ

Поради дефект на водоводна мрежа на булеварот АСНОМ бр.30, без водa ќе останат корисниците од истоимениот булевар.

Тие ќе бидат без вода од 10:00 часот па се до санирање на дефектот.