Македонија

Без вода денеска дел од булеварот Борис Трајковски

Без вода денеска дел од булеварот Борис Трајковски

Поради изведување на водоводен приклучок на булеварот Борис Трајковски без вода денеска ќе бидат корисниците од краците 2, 4, 6, 8 и 10  и фабриката Цементара.

Тие ќе бидат без вода од 09:00 часот па се до завршувањето на приклучокот.