Македонија

Без вода денеска дел од улицата Франц Прешерн

Без вода денеска дел од улицата Франц Прешерн

Поради изведување на водоводен приклучок на улица Франц Прешерн бб, без вода ќе останат дел од корисниците од истоимената улица.

Тие ќе бидат без вода од 10:00 часот па се до изведување на истиот.