Македонија

Без вода денеска дел од улицата Ванѓел Тодоровски

Без вода денеска дел од улицата Ванѓел Тодоровски

Поради дефект на водоводна мрежа на улица Ванѓел Тодоровски број 28, без вода ќе останат корисниците од број 28 и 30.

Тие ќе бидат без вода од 14:15 часот па се до санирање на дефектот.