Македонија

Без вода денеска Хиподром и Трубарево

Без вода денеска Хиподром и Трубарево

Поради дефект без вода денеска ќе останат корисниците од населбата Хиподром и селото Трубарево.

Тие ќе бидат без вода од 12 часот па се санирање на дефектот.