Македонија

Без вода денеска корисниците на булеварот „Кочо Рацин“

Без вода денеска корисниците на булеварот „Кочо Рацин“

Поради дефект без вода денеска ќе останат корисниците на булевар Кочо Рацин кај Зелен Пазар.

Тие ќе бидат без вода од 10:30 часот па се до санирање на дефектот.