Македонија

Без вода денеска корисниците од Долно Лисиче

Без вода денеска корисниците од Долно Лисиче

Поради дефект на водоводна мрежа на улица Маршал Тито бр.2/2, без вода ќе останат корисниците од Долно Лисиче.

Тие ќе бидат без вода од 11:30 часот па се до санирање на дефектот.