Македонија

Без вода денеска корисниците од Маџар маало

Без вода денеска корисниците од Маџар маало

Поради дефект на улица Кеј 13- ти Ноември денеска без вода ќе останат корисниците од населбата Маџар маало.

Тие ќе бидат без вода од 09:30 часот па се до санирање на дефектот.