Македонија

Без вода денеска корисниците од село Драчево

Без вода денеска корисниците од село Драчево

Поради изведување на приклучок профил на улица Сердарот  бб, без вода ќе останат корисниците од село Драчево.

Тие ќе бидат без вода од 10:00 часот па се до изведување на истиот.