Македонија

Без вода денеска неколку скопски улици

Без вода денеска неколку скопски улици

Поради дефект на водоводна мрежа на улица „Коперникова“, без вода ќе останат корисниците од улиците „Коперникова“, „Малешевска“, „Р.Х.Панзова“, „Ужичка Република“, „Јанко Мишиќ“ и „Демонстенова“ од 11:00 часот па се до санирање на дефектот.