вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Без вода денеска неколку улици во Скопје

bez voda

Последни вести

Поради дефект на водоводна мрежа на улица Сава Ковачевич бб, од 12:00 часот па се до санирање на дефектот без вода ќе останат околу 30 куќи од истата улица.

Поради дефект на шибер затварач на улица Боца Иванова, од 13:00 часот па се до санирање на дефектот без вода  ќе останат корисниците од улиците Душко Поповиќ,Томе Пуре и Александар Бујнов.

Најчитани вести