Македонија

Без вода денеска повеќе скопски улици

Без вода денеска повеќе скопски улици

Поради дефект на водоводна мрежа на улица Јуриј Гагарин бр.50а, без вода ќе останат корисниците од улиците Јуриј Гагарин, Мокра, Струшка и Кораб.

Тие ќе бидат без вода од 13:30 часот па се до санирање на дефектот.