Македонија

Без вода денеска село Драчево

Без вода денеска село Драчево

Поради дефект на водоводна мрежа на улица Драчевска број 6, без вода ќе останат корисниците од село Драчево.

Тие ќе бидат без вода од 10:00 часот па се до санирање на дефектот.