Македонија

Без вода денеска улица Анкарска

Без вода денеска улица Анкарска

Поради изведување на водоводен приклучок на улица Анкарска, без вода ќе останат корисниците од истоимената улица.

Тие ќе бидат без вода  од  10:30 часот па се до изведување на истиот.