Македонија

Без вода денеска улица Дебарца и пазарот Буњаковец

Без вода денеска улица Дебарца и пазарот Буњаковец

Поради дефект на водоводна мрежа на улица Дебарца број 37, без вода ќе останат корисниците од истоимената улица и пазарот Буњаковец.

Тие ќе бидат без вода од 09:30 часот па се до санирање на дефектот.