Македонија

Без вода денеска улицата Алекса Дундиќ

Без вода денеска улицата Алекса Дундиќ

Поради дефект денеска без вода ќе бидат корисниците од улицата Алекса Дундиќ.

Тие без вода ќе бидат од 10:40 часот се до санирањето на дефектот.