Македонија

Без вода денеска улицата Февруарски Поход

Без вода денеска улицата Февруарски Поход

Поради дефект на водоводна мрежа на улица Февруарски Поход бр.6, без вода се дел од корисниците од истата улица од вчера вечер од 21:00 часот.

Дефектот ќе биде саниран во текот на денешниот ден.