Македонија

Без вода денеска улицата Петре Георгиев

Без вода денеска улицата Петре Георгиев

Поради дефект без вода денеска корисниците од улицата Петре Георгиев.

Тие ќе бидат без вода од 10 часот па се санирање на истиот.