Македонија

Без вода денеска улиците Финска и Палмиро Тољати

Без вода денеска улиците Финска и Палмиро Тољати

Поради промена на шибер затварач на улица Финска број 35, без вода ќе останат корисниците од улиците Финска и Палмиро Тољати.

Тие ќе бидат без вода  од 10:00 часот  па се до промена на истиот.