Македонија

Без вода „Ѓорги Капчев“

Без вода „Ѓорги Капчев“

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-80 милиметри на улица Ѓорѓи Капчев бр.31, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица од 10:30 часот па се до санирање на истиот.