Македонија

Без вода Јане Сандански и Московска

Без вода Јане Сандански и Московска

Поради дефект во шахта на булевар Јане Сандански број 12/5, без водоснабдување ќе останат корисниците од 5 влез од 10.30 часот па се’ до санирање на дефектот.

Поради поставување на нов надземен хидрант на улица Московска број 5, без вода ќе останат корисниците од број 5 до број 7 од 10.40 часот па се’ до поставување на хидрантот.