Македонија

Без вода ќе останат корисници од Долно Лисиче

Без вода ќе останат корисници од Долно Лисиче

Поради дефект на водоводна мрежа на улица 7 во селото Долно Лисиче без  вода ќе останат корисниците од истоименото населено место од 09:30 часот па се до санирање на дефектот.