Македонија

Без вода корисниците кои живеат на „Востаничка“

Без вода корисниците кои живеат на „Востаничка“

Без вода денеска е останат дел од корисниците кои живеат на улицата Востаничка број 38.

Тие ќе бидат без вода од 13 часот па се до изведувањето на приклучок.