Македонија

Без вода корисниците од Алекса Дундиќ

Без вода корисниците од Алекса Дундиќ

Поради дефект на водоводна мрежа на улица Алекса Дундиќ бб без вода ќе останат околу 100 куќи од истоимената улица.

Тие ќе бидат без вода од 11:00 часот па се до санирање на дефектот.