Македонија

Без вода корисниците од повеќе скопски населени места

Без вода корисниците од повеќе скопски населени места

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-400 милиметри на улица Маршал Тито бб (кај пумпена станица Сарај), без водоснабдување ќе останат корисниците од населените места Сарај, Горна Матка, Долна Матка, Грчец, Шишево, Глумово, Љубин и висока зона Ѓорче Петров од 09:00 часот па се до санирање на дефектот.