Македонија

Без вода корисниците од Теодосиј Гологанов

Без вода корисниците од Теодосиј Гологанов

Поради дефект на водоводна мрежа без вода ќе останат корисниците од улица Митрополит Теодосиј Гологанов.

Тие ќе бидат без вода од 9:30 па се до санирање на дефектот.