Македонија

Без вода корисниците од улица „Александар Турунџиев“

Без вода корисниците од улица „Александар Турунџиев“

Поради уличен дефект од ф-2ц на ул. „Александар Турунџиев“, прекинато водоснабдување  имаат дел од корисниците од  истата улица.

Прекинот ќе биде од 09.45 часот па се до санирање на дефектот.