Македонија

Без вода корисниците од улица Благоја Гојан

Без вода корисниците од улица Благоја Гојан

Поради изведување на водоводен приклучок профил ф-100 милиметри на улица Благоја Гојан бр.41, без водоснабдување ќе останат корисниците од истата улица од 11:30 часот па се до изведување на истиот.