Македонија

Без вода корисниците од улица Бутелска

Без вода корисниците од улица Бутелска

Поради санирање на уличен дефект  Ф-100 мм  на ул. „Бутелска“ бр.57  во населба Бутел , ќе има прекин на водоснабдувањето на корисниците од ул. „Бутелска“ (од крак 3 до крак 21).

Како што соопштуваат од ЈП Водовод и канализација прекинот ќе биде од 10:45 часот до санирање на дефектот.