Македонија

Без вода корисниците од улица „Христо Смирненски“

Без вода корисниците од улица „Христо Смирненски“

Поради уличен дефект на на ул.Христо Смирненски бр. 58, денес прекин во водоснабдувањето ќе имаат корисниците  истата улица.

Како што информираат од ЈП Водовод и канализација, прекинот ќе биде од 10:30  часот до санирање на дефектот.