Македонија

Без вода корисниците од улица Коце Металец

Без вода корисниците од улица Коце Металец

Поради  дефект на шибер затварач профил ф-125 милиметри на улица Коце Металец пред кула бр.4, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената кула од 12:30 часот па се до санирање на дефектот.